For at sikre, at dine fotografier bliver trykt så skarpe og farverige som muligt, bruger vores oprettelsesværktøjer billedforbedring. Dette er automatisk slået til i dit oprettelsesværktøj.
Så snart du indsætter et foto, vises den optimerede version. Dit originale foto i mappen på din computer forbliver det samme. Vi anbefaler altid at lade automatisk billedforbedring være slået til i oprettelsesværktøjet.
Hvordan kan jeg slå automatisk billedforbedring fra?
Windows - offline oprettelsesværktøj
Bemærk: billedforbedring kan ikke rette slørede billeder. Tjek dit projekt i "Forhåndsvisning", når du opretter, for at sikre, at du bliver tilfreds med det endelige produkt.
Har du allerede forbedret dine billeder med et andet program?
Vi anbefaler, at du så slår billedforbedringen fra. Det kan du gøre for hvert enkelt foto eller for hele dit fotobog.
Slå billedforbedring fra for enkelte fotografier
Slå billedforbedring fra for hele dit fotobog
Slå billedforbedring fra for enkelte fotografier
Højreklik på billedet i dit fotobog og slå billedforbedringsmuligheden fra nederst ved at fjerne markeringen i boksen:
Slå billedforbedring fra for hele dit fotobog
Vi anbefaler at slå denne mulighed fra, når du er færdig med din bog, da billeder, du tilføjer efterfølgende, stadig vil blive automatisk forbedret.
1. Klik på "fotobog & side" i båndet øverst.
2. Her vil du se "Billedforbedring".
3. Klik på den for at se muligheden for enten "Forbedr alle billeder" eller "Fjern alle billedforbedringer".
Hvis du ombestemmer dig, kan du altid vælge "Forbedr alle billeder" for at anvende forbedring på hele dit fotobog.
Mac - offline oprettelsesværktøj
Har du allerede forbedret dine billeder med et andet program?
Vi anbefaler, at du så slår billedforbedringen fra. Det kan du gøre for hvert enkelt foto eller for hele dit fotobog. Dette er kun muligt i vores offline oprettelsesværktøjer.
Vi vil forklare, hvordan du kan gøre dette i vores Mac offline oprettelsesværktøj.
Slå billedforbedring fra for enkelte fotografier
Slå billedforbedring fra for hele dit fotobog
Slå billedforbedring fra for enkelte fotografier
1. Vælg billedet i dit fotobog, som du ønsker at slå billedforbedringen fra for.
2. Klik på menuen "Element".
3. Under "Billedforbedring" vælger du "Fjern".
Du kan også holde ctrl nede og klikke på fotografiet i dit fotobog for at se den samme menu.
For at slå forbedringen fra for alle nye fotos, der tilføjes projektet, følg disse trin:
1. Klik på bonusprint i proceslinjen og klik på "indstillinger".
2. Klik på "muligheder" og fjern markeringen i valgmuligheden "Forbedr tilføjede fotos".
Slå billedforbedring fra for hele dit fotobog
Vi anbefaler at slå denne mulighed fra, når du er færdig med din bog, da billeder, du tilføjer efterfølgende, stadig vil blive automatisk forbedret.
1. Klik på "Produkt" i proceslinjen.
2. Under "Billedforbedring", vælg "Fjern alle forbedringer".
Hvis du ombestemmer dig, kan du altid vælge "Forbedr alle fotos" for at anvende forbedring på hele dit fotobog.
Online oprettelsesværktøj
For at sikre, at dine fotografier bliver trykt på den bedst mulige måde, bruger vores oprettelsesværktøjer billedforbedring.
Dette er automatisk slået til i vores oprettelsesværktøj. Så snart du indsætter et foto, vises den optimerede version. Dit originale foto i mappen på din computer forbliver det samme.
Vi anbefaler altid at lade automatisk billedforbedring være slået til i oprettelsesværktøjet.
For dem, der bruger vores hurtige upload-funktion til vægkunst, bedes du følge instruktionerne nedenfor under Slå billedforbedring fra for enkelte billeder.
Billedforbedring kan slås fra for alle produkter, undtagen prints, hvor det kan gøres under trin 3 under Ekstra.
Slå billedforbedring fra for enkelte billeder
Hvis du ikke ønsker, at vi skal trykke dit produkt med automatisk billedforbedring, kan du slå det fra ved at klikke på billedet, vælge "Filtre" i værktøjsmenuen og derefter vælge "Original".
Opretter du fra din mobile enhed?
Tryk på dit billede for at vise redigeringspanelet nedenfor.
Vælg "Filtre" og tryk på "Original" for at slå fra. Hvis du foretrækker dit billede med billedforbedring, vælg "Auto".
Når du er tilfreds med dit valg, tryk på "Færdig" for at vende tilbage til dit projekt.
Slå billedforbedring fra for flere billeder
Hvis dit projekt har flere billeder, og du ønsker at få det trykt uden automatisk billedforbedring, kan du slå det fra via det øverste redigeringspanel ved at vælge skraldespandsikonet
Hvis du ombestemmer dig, kan det altid slås til igen fra samme panel ved at vælge tryllestav-ikonet
Slå billedforbedring fra for fotoprints
Du kan fjerne billedforbedring efter, at du har uploadet og redigeret dine prints/
Når du gennemfører trin 3 "Ekstra", skal du blot fjerne markeringen i boksen "billedoptimering" for hver størrelse, du bestiller.
Bemærk: Du kan kun slå forbedringen fra, når du bestiller fotoprints via vores hjemmeside. Du kan ikke slå forbedringen fra, når du bestiller via vores app.