Kan jeg slå sammen to kontoer til én?
Nei, det er ikke mulig å slå sammen to kontoer. Fordi hver konto bruker en unik e-postadresse som identifikator, kan de ikke kombineres til én enkelt konto.
Kan jeg logge inn med en e-postadresse som ikke lenger er aktiv?
Ja. Hvis e-postadressen du registrerte deg med, ikke lenger er gyldig eller aktiv (for eksempel en gammel jobb-e-postadresse), kan du fortsatt logge inn med denne påloggingsinformasjonen. Når du er logget inn, kan du oppdatere e-postadressen din ved å følge veiledningen vår om hvordan du endrer personopplysningene dine.hvordan du endrer personopplysningene dine.
Hva bør jeg gjøre hvis jeg har to kontoer?
Du kan gjerne fortsette å bruke begge kontoene. Vær imidlertid oppmerksom på at du må legge inn en bestilling minst én gang hver 18. måned på hver konto for å holde de opplastede bildene og lagrede prosjektene dine aktive (se retningslinjene våre for bildelagring for mer informasjon).
For å gjøre det enklere anbefaler vi at du velger én konto du vil bruke fremover, og alltid logger inn med denne e-postadressen. Dette gjør det mye enklere å administrere retningslinjene for lagring og forhindrer fremtidige duplikater.
Hvordan vet jeg om kontoen min fortsatt er aktiv?
Kontoen din forblir fullt aktiv – med alle opplastede bilder og lagrede prosjekter bevart – så lenge du har lagt inn en bestilling i løpet av de siste 18 månedene. Hver nye bestilling tilbakestiller denne perioden og forlenger lagringen din med ytterligere 18 måneder fra bestillingsdatoen.
Hvis det har gått mer enn 18 måneder siden den siste bestillingen din:
Du vil fortsatt kunne logge inn, se bestillingshistorikken din, laste ned fakturaer og se kontodetaljene dine (for eksempel navn og lagrede adresser).
Du kan bestille nøyaktige kopier av tidligere kjøp på nytt fra bestillingshistorikken din, men du kan ikke redigere tidligere prosjekter eller få tilgang til lagrede bilder.
Kan jeg overføre bildene og prosjektene mine til en annen konto?
Bilder og prosjekter kan ikke overføres direkte mellom kontoer.
Du kan imidlertid laste ned bildene manuelt til enheten din og laste dem opp på nytt til kontoen du foretrekker:
Gå til mappen Mine bilder.
Velg bildene dine (opptil 100 om gangen).
Klikk på Last ned i menyen.
Du kan også be om en nettversjon av fotoboken din som er lagret på kontoen din.
Hvordan unngår jeg å opprette duplikatkontoer i fremtiden?
Logg alltid inn med den samme e-postadressen hver gang du legger inn en bestilling. Hvis du ikke er sikker på hvilken e-postadresse som er knyttet til kontoen du vil beholde, kan du sjekke innboksen din for tidligere ordrebekreftelser eller varsler om lagrede prosjekter.