Projekter, der er oprettet i værktøjet online creator, gemmes på din konto, så du kan fortsætte med at arbejde på dem fra enhver computer ved hjælp af onlineeditoren eller fortsætte i appen (forudsat at du er logget ind på din konto). Bemærk dog, at redigeringsmulighederne i appen er mere begrænsede sammenlignet med webversionen til computere.
Det er dog ikke muligt at åbne et onlineprojekt med vores offline-værktøj eller omvendt.
Projekter i offlineværktøjet på Windows og Mac kan overføres manuelt ved hjælp af en USB-nøgle, et eksternt drev eller en filoverførselstjeneste, så du kan fortsætte med dem som offlineprojekter.
Projekter i appen kan ikke overføres til en anden enhed.
Følg trin-for-trin-instruktionerne nedenfor for at overføre dit projekt. Du kan også følge instruktionerne, hvis du vil sende fotobogen til en anden, som skal færdiggøre projektet.
App
Projekter gemmes lokalt på din smartphone eller tablet og kan ikke overføres til en anden enhed. Du finder dine gemte appprojekter under fanen Projekter.
Windows- offlineværktøj
Standardplacering: "Dokumenter" ▸ "Photobox"
Hvis du vil kopiere dit projekt, skal du finde den mappe, hvor projektet er gemt, og kopiere den derfra:
1. Gå til mappen "Dokumenter", og find mappen med navnet "Photobox".
2. Åbn denne mappe, og find den undermappe, der har navnet på den fotobog, du vil overføre til en anden enhed eller sende til en anden person.
3. Kopiér hele denne mappe til et eksternt drev eller en USB-nøgle. Sørg for, at forbindelsen mellem din enhed og det eksterne drev eller USB-nøglen er stabil. Afbrydelser under overførslen kan forårsage problemer i din fotobog. Du kan også bruge websteder som WeTransfer eller TransferXL til at sende mappen via e-mail.
Bemærk: Det er vigtigt, at du kopierer hele mappen.
4. Vælg en anden Windows-computer (Windows 8 eller nyere) med en hurtig internetforbindelse.
5. Download offlineværktøjet fra vores websted på denne computer.
6. Kopiér albumsmappen fra USB-nøglen eller det eksterne drev til computeren. Hvis du valgte at sende mappen via WeTransfer eller TransferXL, skal du downloade filen til din computer.
Bemærk: Vi anbefaler, at du gemmer den på skrivebordet eller i mappen "Dokumenter", så du nemt kan finde den.
7. Åbn offlineværktøjet, klik på "Fil" ▸ "Åbn", og gå til placeringen af den overførte albumsmapppe.
8. Hvis du vil åbne fotobogen, skal du vælge filen .PBX i mappen og klikke på "Åbn". Du kan nu fortsætte med at oprette den.
Mangler der skrifttyper? Hvis du tidligere har downloadet yderligere skrifttyper, skal de overføres til den nye computer. Brug et eksternt drev eller en USB-nøgle til at kopiere skrifttyper fra C:\Windows\Fonts, og placér dem i den samme mappe på den nye computer.
Kan du ikke finde dit projekt? Læs mere under Hvor kan jeg finde mine gemte projekter?
Husk: Når du sender fotobogsmappen til en anden person og ønsker at få den redigerede/afsluttede version af fotobogen tilbage, skal den anden person også sende hele mappen tilbage til dig som beskrevet ovenfor. Din fotobogsversion på din computer opdateres ikke automatisk til den nye/redigerede version.
Mac- offlineværktøj
Standardplacering:"Skrivebord"
Du skal gå til den rigtige mappe:
1. Find albumfilen, som har navnet på den fotobog, du vil overføre.
2. Åbn Finder, og gå til "Dokumenter". Her finder du alle dine gemte fotobøger.
3. Kopiér denne fil til et eksternt drev eller en USB-nøgle. Sørg for, at forbindelsen mellem din enhed og det eksterne drev eller USB-nøglen er stabil. Afbrydelser under overførslen kan forårsage problemer i din fotobog. Du kan også bruge websteder som WeTransfer eller TransferXL til at sende mappen via e-mail.
Bemærk: Det er vigtigt, at du kopierer hele mappen.
4. Vælg en anden Mac (Mac OS X version 10.11 eller nyere) med en hurtig internetforbindelse.
5. Download offlineværktøjet fra vores websted.
6. Kopiér bonusprint-fotobogsfilen fra USB-nøglen eller det eksterne drev til computeren. Hvis du valgte at sende mappen via WeTransfer eller TransferXL, skal du downloade filen til din anden computer.
Bemærk: Vi anbefaler, at du gemmer filen på skrivebordet eller i dine dokumenter, så du nemt kan finde den.
7. Åbn offlineværktøjet, klik på "Fil" i menulinjen, og vælg "Åbn".
8. Gå til placeringen af den overførte albumsmapppe, og dobbeltklik på filen. Den åbnes automatisk i offlineværktøjet.
Mangler der skrifttyper? Hvis du tidligere har downloadet yderligere skrifttyper, skal de overføres til den nye computer. Brug et eksternt drev eller en USB-nøgle til at kopiere skrifttyper fra ~/Library/Fonts, og placér dem i den samme mappe på den nye computer.
Kan du ikke finde dit projekt? Læs mere under Hvor kan jeg finde mine gemte projekter?
Husk: Når du sender fotobogsmappen til en anden person og ønsker at få den redigerede/afsluttede version af fotobogen tilbage, skal den anden person også sende hele mappen tilbage til dig som beskrevet ovenfor. Din fotobogsversion på din computer opdateres ikke automatisk til den nye/redigerede version.
Windows til Mac- offlineværktøj
Standardplacering: "Dokumenter" ▸ "Photobox"
Hvis du vil kopiere dit projekt, skal du finde den mappe, hvor projektet er gemt, og kopiere den derfra:
1. Gå til mappen "Dokumenter", og find mappen med navnet "Photobox".
2. Åbn denne mappe, og find undermappen, der har navnet på den fotobog, du vil overføre til en anden enhed.
3. Kopiér hele denne mappe til et eksternt drev eller en USB-nøgle. Sørg for, at forbindelsen mellem din enhed og det eksterne drev eller USB-nøglen er stabil. Afbrydelser under overførslen kan forårsage problemer i din fotobog. Du kan også bruge websteder som WeTransfer eller TransferXL til at sende mappen via e-mail.
Bemærk: Det er vigtigt, at du kopierer hele mappen.
4. Kopiér hele denne mappe fra det eksterne drev eller USB-nøglen til skrivebordet på din Mac.
5. Åbn Photobox-værktøjet, klik på "Fil" i titellinjen, og vælg "Importér Windows-fotobog".
6. Der åbnes et vindue, hvor du kan vælge fotobogsmappen på dit skrivebord for at importere fotobogen til Mac-programmet. Klik på "Importér", så fuldfører programmet opgaven!
Onlineværktøj
Standardplacering: "Min konto" ▸ "Mine gemte projekter"
Fotobøger, som du opretter i onlineværktøjet, gemmes på din konto.
Du kan få adgang til din konto fra enhver computer med en stabil internetforbindelse. Husk, at kun én person kan arbejde på fotobogen ad gangen, og at det ikke er muligt at arbejde på fotobogen fra forskellige enheder på samme tid.
Gå blot til dine gemte projekter for at åbne din fotobog og fortsætte med at oprette den!
Hvis du vil have en anden person til at arbejde på projektet sammen med dig, skal du blot videresende dine loginoplysninger til din Photobox-konto. De kan finde det gemte projekt under Mine gemte projekter.