For å sikre at fotografiene dine blir trykket så skarpe og fargerike som mulig, bruker våre skaperverktøy bildeforbedring. Dette er automatisk slått på i skaperverktøyet ditt.
Så snart du setter inn et bilde, vil den optimaliserte versjonen vises. Det originale bildet i mappen på datamaskinen din forblir det samme. Vi anbefaler alltid å la automatisk bildeforbedring være påslått i skaperverktøyet.
Hvordan kan jeg slå av automatisk bildeforbedring?
Windows – offline skaperverktøy
Vennligst merk: bildeforbedring kan ikke rette opp uskarpe bilder. Sjekk prosjektet ditt i "Forhåndsvisning" når du lager det for å sikre at du blir fornøyd med sluttproduktet.
Har du allerede forbedret bildene dine med et annet program?
Da anbefaler vi at du slår av bildeforbedringen. Du kan gjøre dette for hvert enkelt bilde eller for hele fotoboken din.
Slå av bildeforbedring for enkeltbilder
Slå av bildeforbedring for hele fotoboken
Slå av bildeforbedring for enkeltbilder
Høyreklikk på bildet i fotoboken din og slå av bildeforbedringsalternativet nederst ved å fjerne haken i boksen:
Slå av bildeforbedring for hele fotoboken
Vi anbefaler å slå av dette alternativet når du er ferdig med boken, siden eventuelle bilder du legger til etterpå fortsatt vil bli automatisk forbedret.
1. Klikk på "fotobok & side" i båndet øverst.
2. Der vil du se "Bildeforbedring".
3. Klikk på det for å se muligheten til enten å "Enhance all images" eller "Remove all image enhancements".
Hvis du ombestemmer deg, kan du alltid velge "Enhance all images" for å bruke forbedring på hele fotoboken.
Mac – offline skaperverktøy
Har du allerede forbedret bildene dine med et annet program?
Da anbefaler vi at du slår av bildeforbedringen. Du kan gjøre dette for hvert enkelt bilde eller for hele fotoboken din. Dette er kun mulig i våre offline skaperverktøy.
Vi forklarer hvordan du kan gjøre dette i vårt Mac offline skaperverktøy.
Slå av bildeforbedring for enkeltbilder
Slå av bildeforbedring for hele fotoboken
Slå av bildeforbedring for enkeltbilder
1. Velg bildet i fotoboken din som du ønsker å slå av bildeforbedring for.
2. Klikk på "Element"-menyen.
3. Under "Bildeforbedring" velger du "Fjern".
Du kan også holde ctrl og klikke på bildet i fotoboken for å se samme meny.
For å slå av forbedring for alle nye bilder som legges til prosjektet, følg disse trinnene:
1. Klikk på bonusprint i oppgavelinjen og klikk på "preferanser".
2. Klikk på "alternativer" og fjern haken ved alternativet "Forbedre tilførte bilder".
Slå av bildeforbedring for hele fotoboken
Vi anbefaler å slå av dette alternativet når du er ferdig med boken, siden eventuelle bilder du legger til etterpå fortsatt vil bli automatisk forbedret.
1. Klikk på "Produkt" i oppgavelinjen.
2. Under "Bildeforbedring" velger du "Fjern alle forbedringer".
Hvis du ombestemmer deg, kan du alltid velge "Forbedre alle bilder" for å bruke forbedring på hele fotoboken.
Online skaperverktøy
For å sikre at fotografiene dine blir trykket på best mulig måte, bruker våre skaperverktøy bildeforbedring.
Dette er automatisk slått på i vårt skaperverktøy. Så snart du setter inn et bilde, vil den optimaliserte versjonen vises. Det originale bildet i mappen på datamaskinen din forblir det samme.
Vi anbefaler alltid å la automatisk bildeforbedring være påslått i skaperverktøyet.
For de som bruker vår raske opplastingsfunksjon for veggkunst, vennligst følg instruksjonene nedenfor under Slå av bildeforbedring for enkeltbilder.
Bildeforbedring kan slås av for alle produkter, unntatt trykk, som kan gjøres i Steg 3 under Ekstra.
Slå av bildeforbedring for enkeltbilder
Hvis du ikke ønsker at vi skal trykke produktet ditt med automatisk bildeforbedring, kan du slå det av ved å klikke på bildet, velge "Filtre" i verktøymenyen og deretter velge "Original".
Lager du fra mobilenheten din?
Trykk på bildet ditt for å vise redigeringspanelet nedenfor.
Velg "Filtre" og trykk på "Original" for å slå av. Hvis du foretrekker bildet ditt med bildeforbedring, velg "Auto".
Når du er fornøyd med valget ditt, trykk "Ferdig" for å gå tilbake til prosjektet ditt.
Slå av bildeforbedring for flere bilder
Hvis prosjektet ditt har flere bilder og du ønsker at det skal trykkes uten automatisk bildeforbedring, kan du slå det av via det øverste redigeringspanelet ved å velge søppelkasseikonet
Hvis du ombestemmer deg, kan det slås på når som helst fra samme panel ved å velge tryllestavikonet
Slå av bildeforbedring for fototrykk
Du kan fjerne bildeforbedring etter at du har lastet opp og redigert trykkene dine/
Når du fullfører steg 3 "Ekstra", fjerner du bare haken ved boksen "bildeoptimalisering" for hver størrelse du bestiller.
Vennligst merk: Du kan kun slå av forbedringen når du bestiller fototrykk via nettstedet vårt. Du kan ikke slå av forbedringen når du bestiller via appen vår.